Over Gewoon Jans

Gewoon Jans is dé regionale specialist als het gaat om het werven van office-personeel in de regio Nijkerk, Amersfoort en omstreken. De drijvende kracht achter Gewoon Jans is Esther Jans.

“Ik heb altijd een passie gehad voor werving en selectie en ik word er heel blij van om mensen aan een leuke baan te helpen en bedrijven aan goede medewerkers. Daarom heb ik uiteindelijk ook de keuze gemaakt om Gewoon Jans op te richten. Als een bedrijf een goede medewerker zoekt, dan willen ze deze medewerker liever gister dan vandaag hebben gevonden. Door mijn jarenlange ervaring, regionale focus en uitgebreide zakelijke netwerk, kan ik hier goed op anticiperen.”

Esther Jans

Eigenaar, Gewoon Jans

“Als een bedrijf een goede medewerker zoekt, dan willen ze deze medewerker het liefst eerder gisteren dan vandaag hebben gevonden.”

Kernwaarden van
Gewoon Jans

Betrouwbaar

Resultaatgericht

Toegankelijk

Kwaliteit

Esther Jans

Gewoon ondernemend…

Hoe meer hectiek en dynamiek, hoe beter. In de verschillende functies die ik in de HR-branche heb vervuld, ben ik bezig geweest met ondernemen, structureren, coördineren en organiseren. Door mijn ervaring weet ik hoe belangrijk goed Office-personeel voor een organisatie is. Daarom heb ik Gewoon Jans opgericht, het bureau dat zich specifiek richt op het bemiddelen van Office-personeel.
Mijn belangrijkste doelen zijn: zorgen voor tevreden opdrachtgevers en blije medewerkers!

Linkedin