Op zoek naar een baan?

Detacheren

Kies voor afwisseling!

Wil jij graag werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers én de zekerheid hebben van een vast contract? Kom dan bij Team Gewoon Jans. Je gaat bij verschillende organisaties aan de slag als secretaresse, administratief medewerker, managementassistent, Office-manager. Dit bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat of voor langere tijd afwezig is vanwege ziekte.

Werken bij Team Gewoon Jans is ideaal als je graag ervaring wilt opdoen bij verschillende opdrachtgevers en verzekerd wilt zijn van een vast contract met een vast salaris. En je weet natuurlijk nooit waar zo’n detacheringsopdracht toe leidt… Misschien wel naar een vaste baan of naar het inzicht welke baan nu écht bij je past.

Recruitment

Hulp bij zoektocht naar vaste baan

Als je op zoek bent naar een vaste baan en graag gelijk in dienst wilt treden bij een bedrijf of organisatie, dan past het recruitmenttraject van Gewoon Jans wellicht bij jou. Op basis van jouw opleiding, werkervaring en specifieke wensen gaan we samen kijken wat voor soort bedrijven jou aanspreken en welke vacatures Gewoon Jans beschikbaar voor je heeft.

Als we een geschikte vacature voor je hebben gevonden, dan stellen we je voor bij de desbetreffende werkgever. Als de werkgever enthousiast is over jouw cv en motivatie vindt er een sollicitatiegesprek plaats. Verloopt dit gesprek succesvol, dan treed je direct in dienst bij het bedrijf en feliciteert Gewoon Jans jou natuurlijk van harte met jouw nieuwe baan!

Training

Praktijkgericht en direct toepasbaar!

Heb je behoefte aan een training waarmee je direct aan de slag kunnen? Gewoon Jans organiseert trainingen voor Office-professionals onder leiding van ervaren docenten. Van een taaltraining tot een training timemanagement. Kies voor de praktijkgerichte trainingen van Gewoon Jans!

Miranda Pankl

Manager Bedrijfsvoeringmirandapankl@gewoonjans.nl033 – 303 33 98

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die Gewoon Jans jou kan bieden. Neem dan contact op met Miranda Pankl.