Op zoek naar een baan?

Detacheren

Kies voor afwisseling!

Wil jij graag werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers én de zekerheid hebben van een vast contract? Kies dan voor een detacheringsklus via Gewoon Jans. Je kunt bij een bedrijf of organisatie bijvoorbeeld aan de slag gaan als secretaresse, HR-medewerker, administratief of financieel medewerker ter vervanging van een medewerker die bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof gaat of voor langere tijd afwezig is vanwege ziekte.

Werken op detacheringsbasis is ideaal als je graag aan de slag gaat voor verschillende opdrachtgevers, maar wél verzekerd wilt zijn van een vast contract voor een vast aantal uur per week. En je weet natuurlijk nooit waar zo’n detacheringsopdracht toe leidt… Misschien wel naar een vaste baan of naar het inzicht welke baan nu écht bij je past.

Recruitment

Hulp bij zoektocht naar vaste baan

Als je op zoek bent naar een vaste baan en graag gelijk in dienst wilt treden bij een bedrijf of organisatie, dan past het recruitmenttraject van Gewoon Jans wellicht bij jou. Op basis van jouw opleiding, werkervaring en specifieke wensen gaan we samen kijken wat voor soort bedrijven jou aanspreken en welke vacatures Gewoon Jans beschikbaar voor je heeft.

Als we een geschikte vacature voor je hebben gevonden, dan stellen we je voor bij de desbetreffende werkgever. Als de werkgever enthousiast is over jouw cv en motivatie vindt er een sollicitatiegesprek plaats. Verloopt dit gesprek succesvol, dan treed je direct in dienst bij het bedrijf en feliciteert Gewoon Jans jou natuurlijk van harte met jouw nieuwe baan!

Uitzenden

Tijdelijk aan de slag!

Kies je voor een uitzendbaan, dan kies je voor tijdelijk werk voor een aantal uur per week. Je wordt betaald voor het aantal uur dat je werkt en in veel gevallen zijn de uren flexibel in te delen. Het is een fijne manier om werkervaring op te doen of om actief te blijven of weer te worden op de arbeidsmarkt.

Esther Jans

Eigenaar, Gewoon Jansestherjans@gewoonjans.nl033 – 303 33 98

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die Gewoon Jans jou kan bieden. Neem dan contact op met Esther Jans.