Office-personeel nodig?

Hoe zorgt Gewoon Jans voor de juiste match?

  1. Door zich te focussen op het werven van office-personeel op regionaal niveau.

  2. Door kwaliteit te hanteren als belangrijke kernwaarde.

  3. Door korte en heldere communicatielijnen; werkgevers en kandidaten hebben altijd één vast aanspreekpunt.

Detacheren

Tijdelijke medewerker nodig voor vast aantal uur per week?

Hoewel je wist dat één van jouw medewerkers met zwangerschapsverlof ging, brak de eerste verlofdag toch sneller aan dan je dacht. Nu zit je met je handen in het haar, want je hebt toch heel snel écht een geschikte vervanger nodig. Iemand met de juiste kwalificaties en competenties om de desbetreffende functie uit te voeren. Daarnaast moet een geschikte kandidaat voor deze functie ook bereid zijn om zich te binden aan jouw organisatie voor een bepaalde periode en een vast aantal uur per week.

Gewoon Jans helpt je hier graag bij. Gewoon… door zo snel mogelijk voor je aan de slag te gaan, de juiste kandidaat aan je te matchen, de detachering officieel te maken met een detacheringsovereenkomst en de verdere administratieve afhandeling voor je te regelen. De gedetacheerde medewerker is in loondienst van Gewoon Jans. Dit betekent dat je als werkgever geen loonkosten hebt, maar een vast afgesproken uurtarief of een vast maandbedrag.

Recruitment

Jouw partner voor werving & selectie

Het werven van goede medewerkers die passen bij jouw organisatie- of bedrijfscultuur, is vaak een tijdrovend proces. Vooral als je je niet dagelijks bezighoudt met werving- en selectiewerkzaamheden. Als je ervoor kiest Gewoon Jans in te schakelen voor het werven van een nieuwe medewerker, dan kun je rekenen op een ervaren en professionele partner die je het gehele recruitmentproces uit handen neemt. Jij bent hier dan bijna geen tijd aan kwijt, waardoor je je kunt focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering van jouw organisatie.

Gewoon Jans stelt, in overleg met jou, een functieprofiel op. Op basis van dit profiel gaat Gewoon Jans op zoek naar een geschikte kandidaat. Als de passende kandidaat is gevonden, dan komt deze kandidaat bij je in loondienst en betaal je een fee voor de uitgevoerde werkzaamheden. Vanzelfsprekend is de hoogte van deze fee tevoren besproken.

Training

Praktijkgericht en direct toepasbaar!

Heeft jouw Office-personeel behoefte aan een training waarmee ze direct aan de slag kunnen? Gewoon Jans organiseert trainingen voor Office-professionals onder leiding van ervaren docenten. Van een taaltraining tot een training timemanagement. Kies voor de praktijkgerichte trainingen van Gewoon Jans!

Meer weten?

Wil je zelf ervaren hoe Gewoon Jans de werving van één of meer medewerkers ‘gewoon’ voor je regelt? Neem gerust contact op.