Office-personeel nodig?

Hoe zorgt Gewoon Jans voor de juiste match?

  1. Door zich te focussen op het werven van office-personeel op regionaal niveau.

  2. Door kwaliteit te hanteren als belangrijke kernwaarde.

  3. Door korte en heldere communicatielijnen; werkgevers en kandidaten hebben altijd één vast aanspreekpunt

Esther Jans

Owner, Eigenaar, Gewoon Jansestherjans@gewoonjans.nl(06) 23 06 50 84

Meer weten?

Wil je zelf ervaren hoe Gewoon Jans de werving van één of meer medewerkers ‘gewoon’ voor je regelt? Neem gerust contact op.

Detacheren

Tijdelijke medewerker nodig voor vast aantal uur per week?

Hoewel je wist dat één van jouw medewerkers met zwangerschapsverlof ging, brak de eerste verlofdag toch sneller aan dan je dacht. Nu zit je met je handen in het haar, want je hebt toch heel snel écht een geschikte vervanger nodig. Iemand met de juiste kwalificaties en competenties om de desbetreffende functie uit te voeren. Daarnaast moet een geschikte kandidaat voor deze functie ook bereid zijn om zich te binden aan jouw organisatie voor een bepaalde periode en een vast aantal uur per week.

Gewoon Jans helpt je hier graag bij. Gewoon… door zo snel mogelijk voor je aan de slag te gaan, de juiste kandidaat aan je te matchen, de detachering officieel te maken met een detacheringsovereenkomst en de verdere administratieve afhandeling voor je te regelen. De gedetacheerde medewerker is in loondienst van Gewoon Jans. Dit betekent dat je als werkgever geen loonkosten hebt, maar een vast afgesproken uurtarief of een vast maandbedrag.

Recruitment

Jouw partner voor werving & selectie

Het werven van goede medewerkers die passen bij jouw organisatie- of bedrijfscultuur, is vaak een tijdrovend proces. Vooral als je je niet dagelijks bezighoudt met werving- en selectiewerkzaamheden. Als je ervoor kiest Gewoon Jans in te schakelen voor het werven van een nieuwe medewerker, dan kun je rekenen op een ervaren en professionele partner die je het gehele recruitmentproces uit handen neemt. Jij bent hier dan bijna geen tijd aan kwijt, waardoor je je kunt focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering van jouw organisatie.

Gewoon Jans stelt, in overleg met jou, een functieprofiel op. Op basis van dit profiel gaat Esther Jans op zoek naar een geschikte kandidaat. Als de passende kandidaat is gevonden, dan komt deze kandidaat bij je in loondienst en betaal je een fee voor de uitgevoerde werkzaamheden. Vanzelfsprekend is de hoogte van deze fee tevoren besproken.

Uitzenden

Jouw partner voor werving & selectie

Is er sprake van een piekdrukte in jouw bedrijf, bijvoorbeeld door seizoensgebonden arbeid? Of gaan er een aantal medewerkers op vakantie, terwijl het werk wel gewoon opgepakt moet worden? Dan is het erg fijn als je tijdelijk over een paar extra handen kunt beschikken. Kies voor de gekwalificeerde uitzendkrachten van Gewoon Jans! Dan ben je ervan verzekerd dat de piekdrukte goed wordt opgevangen en dat het werk in de vakantie gewoon lekker doorgaat. De voordelen waarvan je profiteert als je gebruikmaakt van uitzendkrachten, zijn:

  1. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren, tegen een vast uurtarief dat van tevoren is afgesproken.
  2. De uren zijn flexibel in te vullen.
  3. Geen rompslomp van de arbeidsovereenkomst en salarisadministratie.

Esther Jans

Eigenaar, Gewoon Jansestherjans@gewoonjans.nl(06) 23 06 50 84

Meer weten?

Gewoon Jans begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om snel over goede medewerkers te kunnen beschikken.