Training Timemanagement

Wie is de baas over jouw tijd?

Heb jij het idee dat er te weinig uren in een dag zitten? Na deze training heb je inzicht in de mate waarin beter plannen en organiseren jouw werk ook echt prettiger maakt. Ken je de Eisenhouwermatrix en kan je deze toepassen op jouw werkzaamheden. Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de training van 2 dagdelen. Je werkt praktische zaken uit en je krijgt opdrachten mee waar je direct mee aan de slag kunt.
 
Kosten: € 425,- exclusief btw en inclusief trainingsmateriaal en diner voor 2 dagdelen.
           
Data: woensdag 5 oktober en 2 november 2022

Klik hier voor het downloaden van de flyer

Meld je aan!

Training Hospitality

Wie is de Koning? De klant of jij?

Denk jij dat er wel iets verbeterd kan worden aan de klantgerichtheid en gastvrijheid van jezelf en/of je bedrijf? Na deze training van 3 dagdelen heb je inzicht in jouw communicatiestijl en de sterke- en ontwikkelpunten van je bedrijf. Krijg je inzicht in de kritieke belevingsmomenten van de customer-journey van de klant. En, kan je beter omgaan met uitdagende en/of ontevreden klanten. Klik hier voor het downloaden van de flyer.
 
Kosten: € 495,- exclusief btw en inclusief trainingsmateriaal en diner voor 3 dagdelen.

Data: woensdag 1 maart, 29 maart en 19 april 2023

Klik hier voor het downloaden van de flyer
 
Meld je aan!

Training

Taaltraining

Een taalfoutje of een zin die niet lekker loopt? Tijdens deze training van 2 dagdelen krijg je inzicht in relevante taalregels en -afspraken en krijg je tips over de toepassing daarvan. Hoe zorg je voor een goede opbouw en samenhang? Je leert hoe een tekst logisch op te bouwen (met kop en staart). De juiste stijl en toon kiezen: waar stem je op af en hoe schrijf je modern, direct en krachtig/kort? Aan de hand van voorbeelden en oefeningen bespreken we verschillende schrijfstijlen en de voor- en nadelen daarvan. 
 
Kosten: € 375,- exclusief btw en inclusief trainingsmateriaal en diner voor 2 dagdelen.
           
Data: woensdag 16 november en 30 november 2022

Klik hier voor het downloaden van de flyer
 
Meld je aan!

Intervisie

Van elkaar kun je leren!

De intervisie bijeenkomst vindt plaats met een selecte groep vakgenoten van maximaal 10 personen, die allemaal in een dienstverlenende functie werkzaam zijn. Onder begeleiding van Don Willigenburg worden casussen uit de praktijk besproken. Samen bekijken we hoe daar mee om te gaan. Niet elke manier is passend bij jou of bij de organisatie waarvoor je werkt, er is altijd wel een oplossing hoe om te gaan met de uitdaging waar je voor staat, want ‘van elkaar kun je leren!’
 
Kosten: € 75,- exclusief btw en inclusief en diner per intervisie bijeenkomst

Data: 25 januari 2023
 
Meld je aan!

Esther Jans

Eigenaar, Gewoon Jansestherjans@gewoonjans.nl033 – 303 33 98

Meer weten?

Gewoon Jans begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om snel over goede medewerkers te kunnen beschikken.